Lloret instal·la amb èxit 11 punts d'accés gratuït a wifi a la platja

Lloret instal·la amb èxit 11 punts d'accés gratuït a wifi a la platja. Aquest estiu tant els veïns habituals com els banyistes i turistes que han visitat la platja de Lloret de Mar han pogut gaudir del servei de wifi públic i gratuït que ha posat en marxa l’Ajuntament.

Per beneficiar-se d’aquest servei, l’únic que han de fer els usuaris és connectar-se al cercador de xarxes del dispositiu mòbil i cercar @LloretdeMar i podran navegar per internet il·limitadament. En total s’han instal·lat 11 punts d’accés. La xarxa wifi, fruit d’una col·laboració público-privada, permet navegar als usuaris per on vulguin, alhora que ofereix informació municipal sobre esdeveniments destacats, l’agenda d’activitats i l’estat de la platja, així com sobre comerç, restauració i oferta de lleure oferint espais de publicitat. Es tracta d'una iniciativa pionera que es pretén estendre a la platja de Fenals i a l’eix comercial del municipi. La prova pilot duta a terme aquest estiu està resultant ser tot un èxit.

L’any passat la Societat Estatal per la Gestió de la Innovació de las Tecnologies Turístiques (SEGITTUR) va presentar a l’Ajuntament de Lloret de Mar el seu informe de diagnòstic i pla d’accions per ajudar a convertir el municipi en Destinació Turística Intel·ligent.

Aquesta iniciativa permet oferir un servei valorat tant per ciutadans com visitants, aprofitar les noves tecnologies com a eina de promoció de Lloret de Mar i crear un nou canal de comunicació directe, i a temps real, sobre la informació municipal.

Lloret installa amb èxit 11 punts daccés gratuït a wifi a la platja