Xuriguera, Faixedas i Albert Om obren el Festimams 2018

Carles Xuriguera i Fel Faixedas, amb la col·laboració especial del popular periodista, Albert Om, han donat, aquest dissabte, el tret de sortida en el Festimams 2018, un festival que fusiona humor, música i la gastronomia del xef, Raül Cuadras.

Amb les entrades exhaurides, Xuriguera, Faixedas i Om han fet les delícies dels 225 comensals que han maridat tot el sopar amb una forquilla de  situacions divertides, gags i diàlegs.

Albert Om  també ha participat en els diàlegs hilarants de la parella Xuriguera- Faixedas i ha teixit una estreta complicitat amb el públic acceptant les preguntes dels assistents que havien d’anotar-les darrere el full del menú.

També cal destacar la participació, en aquest primer sopar-espectacle, dels germans Virgili, propietaris del Celler Casa Berger, patrocinadors del festival i que reguen el sopar amb el Cabernet Sauvignon, El Cabronet i el xarel·lo que il·lustra la imatge del festival, el Xitxarel·lo.

En aquesta edició, el festival ha estrenat un nou emplaçament: el Lotus Blau de les Termes Orion de Santa Coloma de Farners que ha permès ampliar l’aforament, respecte a la primera edició.

Aquest divendres actuaran en el Festimams el grup musical, Els Amics de les Arts, amb totes les entrades exhaurides.