Nou cicle formatiu de desenvolupament d'aplicacions web a Blanes

L'Institut Sa Palomera de Blanes implantarà el curs vinent el nou cicle formatiu de grau superior: "Desenvolupament d'Aplicacions Web" en modalitat Dual. A les comarques gironines aquesta modalitat de Formació Professional té una implantació progressiva amb la col·laboració i la implicació de les empreses.

Aquesta nova modalitat d'ensenyament incrementa les hores de formació que es fan a l'empresa creant un índex d'inserció laboral més alt.

La implantació d'aquest nou cicle formatiu respon a la demanda de les empreses de l'entorn de l'Institut, que tenen moltes dificultats de trobar professionals de l'àmbit de la programació web.

Aquest cicle complementarà els dos cicles d'informàtica i comunicacions que s'imparteixen al centre des de fa 16 anys: el CF de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) i el CF de grau superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX). Actualment un total de 170 alumnes cursen aquests cicles formatius al Sa Palomera.

El període de presincripció dels cicles formatius de grau mitjà començarà el 14 de maig i finalitzarà el 24 d'aquest mes. Pel que fa als cicles formatius de grau superior la preinscripció s'iniciarà el 29 de maig i finalitzarà el 7 de juny. Com a novetat, enguany la preinscripció als cicles formatius de grau superior serà electrònica.

Amb la implantació del nou cicle formatiu de grau superior: "Desenvolupament d'Aplicacions Web", l'Institut Sa Palomera potencia la seva oferta educativa amb l'objectiu de convertir-se en centre de referència de cicles formatius d'informàtica de la zona. Més enllà d'aquests estudis el centre ofereix una ampli ventall educatiu.

L'Institut Sa Palomera inaugurat el curs 1970-1971 celebrarà ben aviat el seu 50è aniversari amb un seguit d'actes que tindràn el seu tret de sortida 13 d'octubre del 2020.

 

noucicleformatiuinformaticasapalomera