Vidreres acull una jornada sobre networking i espais de coworking

Vidreres ha celebrat, aquest divendres, una jornada formativa de networking sota el títol ‘Work o Coworking?’ per explicar en els professionals de diversos sectors, empresaris, emprenedors i autònoms els beneficis i les sinergies del networking i dels espais de coworking.

L’activitat ha començat a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb la conferència ‘Eines per ser un networker professional’. Ha anat a càrrec de l’arquitecte, Giulliana Gabaldoni, qui ha presentat la plataforma tecnològica per desenvolupar una xarxa professional de networking, Cashback Lyconet.

Durant la conferència s’ha parlat del procés de creació d’una xarxa de networking professional, com fidelitzar i generar economia local i com crear una xarxa comercial amb fins socials.

Tot seguit, Oriol Costa, llicenciat en dret, director d'EcoRegió, president de Dynamislab, expert en economia local i sostenible i professor de transformació social a la UdG, ha traslladat l’activitat a l’Espai de Networking, situat a l’antic escorxador.

Aprofitant un petit esmorzar, cadascun dels assistents i dins d’un temps limitat, s’ha presentat i ha explicat quina és la seva activitat. A continuació, Oriol Costa ha parlat de la metodologia de networking i l’economia associativa. També ha exposat un parell d’experiències en aquest àmbit: EcoCashback, plataforma de networking professional de compres sostenibles i EcoRegió, comunitat econòmica d’alimentació ecològica.

Per últim, s’ha dut a terme la trobada de networking amb entrevistes curtes i bidireccionals entre els professionals que compartien objectius comuns. La trobada ha permès en els assistents intercanviar informació sobre la seva activitat i cercar noves oportunitats de col·laboració i cooperació comercial entre ambdues parts.

La jornada l’han organitzat entre l’Ajuntament de Vidreres, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la Diputació de Girona.

 

coworkingvidreres