Concert extraordinari d'Anni Rossi a Amer

El Teatre El Casal d'Amer ha acollit aquest passat dissabte un concert de la cantant, compositora i productora nord-americana Anni Rossi. Algunes de les seves cançons han sonat en sèries i pel·lícules nord-americanes com ara la seva versió del Rude Boy de Rihanna en el primer episodi de la dotzena temporada d'Anatomía de Grey.

El 2012, a la gala de premis Independent Music Awards, va guanyar amb Crushing limbs el premi a la millor cançó de sèrie televisiva. L'artista ha tocat alguns temes del seu nou àlbum que encara no s'ha publicat. Rossi ha ofert un concert de caràcter intimista on ha experimentat i improvitzat variacions sobre el seu repertori.

Rossi ha desplegat les seves habilitats musicals a la viola elèctrica, el piano i el violí. Concerts del nivell i qualitat com el que ha ofert l'artista nord-americana són habituals a Amer.

Des de fa dos anys l'Ajuntament d'Amer conjuntament amb l'Associació Idea Gestió Cultural ha apostat per convertir el municipi en un referent musical a la comarca amb concerts d'artistes de renom internacional. Les properes cites seran el 13 de juny amb el concert d'Abdallah, provinent de Síria i el 21 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de la Música, serà el torn del grup polonés The Free Born Brothers.

concertannirossi