720 participants en la Marxa i Cursa del Pa amb Tomàquet

720 participants han pres part, aquest diumenge, a la 4a edició de la Marxa Popular i Cursa de Muntanya del Pa amb Tomàquet de Santa Coloma de Farners.

Malgrat el dia emboirat i l’amenaça de pluja, a primera hora del matí, la immensa majoria de participants no s’ha fet enrere, s’han posat el seu dorsal i han fet una mica d’escalfament i d’estiraments a la mateixa Plaça del Firal, per primera vegada punt de sortida i arribada de la prova, per emprendre alguna de les rutes.

Els primers a creuar la sortida han estat els corredors amb el recorregut més llarg. Una trail de 21 quilòmetres amb 1.300 metres de desnivell de pujada i baixada.

D’altra banda, mitja hora més tard ha començat la cursa express, amb un traçat de 12 quilòmetres de 500 metres de desnivell de pujada i baixada, i la marxa popular, una caminada no cronometrada de 9 quilòmetres amb 200 metres de desnivell.

A mig matí, l’amenaça de pluja s’ha transformat en una remullada general que ha deixat xops en els participants però no ha impedit la continuïtat de les proves.

El mal temps del matí ha donat pas a un migdia assolellat i el lliurament dels premis en els millors registres de la cursa trail i la cursa express.

Ruben Hernández i Nuria Picas han quedat primers a la trail. Per darrere seu s’han classificat, en segona posició, Aleix Bautista i Imma Boada, i en tercera, Arnau Aranda i Jenny Aracil.

Mentre que els primers classificats en el recorregut Express han estat Jordi Roure i Ana Roca, els segons, Marc Puig i Sabine Taberner, i en tercera posició, Jose Vazquez i  Esther Sesé.

Per a molts esportistes, la pluja ha estat un al·licient més.

Les característiques dels nous recorreguts han agradat molt a tothom.

L’organització també s’ha mostrat molt satisfeta amb l’èxit i desenvolupament de la prova.