Cloenda de les activitats de l'Escola de Riudellots al voltant del teatre

La sala d'actes de Riudellots de la Selva ha acollit una funció de teatre molt especial. Els alumnes de 1r i 2n de l'Escola de Riudellots han representat dues obres davant de familiars i amics. L'acte ha suposat la cloenda del projecte educatiu transversal d'enguany basat en el teatre.

Els 23 alumnes de pimer han interpretat l'obra: “La lletra amb somni entra,” una fàbula sobre com uns estudiants en un principi reacis a la lectura acaben per estimar-la. L'acte d'avui respon a la pròpia demanda dels alumnes, que després de representar l'obra davant els seus companys a l'Escola han sol·licitat a les seves professores poder-la intepretar pels seus pares i mares. L'acte ha suposat la cloenda de les activitats dutes a terme enguany al centre educatiu al voltant del teatre.

Els 22 alumnes de 2n han interpretat el conte tradicional “La rateta que escombrava l'escaleta”, doblant tots els papers per poder donar cabuda a tots ells dins de l'obra.

L'acte ha finalitzat amb tots els alumnes a dalt de l'escenari per rebre l'ovació dels pares i mares que han omplert la sala d'actes de Riudellots de la Selva.

 

teatreescolariudellots