La Biblioteca Joan Vinyoli celebra el 10è aniversari de la seva remodelació

La Bibilioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners va començar ahir a celebrar el desè aniversari de la seva remodelació. Un dels actes principals ha estat la taula rodona amb regidors i regidores de cultura al llarg dels darrers 10 anys.

Dolça Iglesias, regidora del 2003 al 2011, Joan Martí, actual regidor de cultura, Carina Planiol regidora del 2011 al 2015 i Jordi Armengol, regidor del 2015 al 2017 han explicat la seva experiència i vinculació amb la biblioteca com a responsables polítics. També ha prés la paraula Carme Renedo cap del Servei de Biblioteques de comarques gironines.

La remodelació de la Biblioteca va suposar ampliar la superfície de l'equipament de 150 a més de 1.000m2 convertint-se així en un tot un referent cultural a Santa Coloma de Farners.

Durant l'acte s'ha projectat un vídeo amb intervencions de diferents usuaris i usuàries, en el qual s'ha posat de manifest el poder aglutinador de la Biblioteca Joan Vinyoli.

L'acte ha volgut retre homenatge a l'antiga costum de les bibliotecàries d'escriure un dietari. L'actual directora, Francina Sanmartí ha llegit un fragment del seu dietari per tot seguit donar pas a l'espectacle “Els dietaris de les bibliotecàries del 1920 al 2015” a càrrec de les actrius Olga Cercós i Cristina Cervià. Avui divendres a partir de dos quarts de set es clouran els actes de celebració del 10è aniversari amb el concert dels combos Bandreams i Tocats de l'Ala i amb un taller de xapes.

 

 

10eaniversariremodelaciobibliotecavinyoli