El programa de lloguer jove de Riudellots facilita l'accés a la vivenda a 4 joves

Quatre joves de Riudellots de la Selva accedeixen als pisos del programa de lloguer jove de l'Ajuntament del municipi. La convocatòria per optar als pisos de lloguer jove anava destinada a joves d'entre 18 i menors de 36 anys empadronats a Riudellots de la Selva.

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament de Riudellots pretén incentivar que els joves del municipi tinguin l'oportunitat d'emancipar-se i viure al poble, en un habitatge a un preu molt econòmic i accessible.

Els preus del lloguer oscil·len entre els 175 € i els 253 € mensuals, amb les despeses de la comunitat incloses. Els contractes signats són per a 3 anys, el mínim que estableix la llei d'arrendaments urbans, per tal d'afavorir que el màxim nombre possible de joves puguin gaudir d'aquests habitatges. Els joves, que ja fa pràcticament dos mesos que viuen en els pisos, valoren positivament la iniciativa.

Els habitatges estan situats al carrer Verge de Núria de Riudellots de la Selva. Es tracta de 4 pisos d'entre 41 i 49 m2, propietat de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, pensats per a viure-hi una persona jove sola o bé amb la seva parella, tots ells amb plaça d'aparcament i amb terrassa.

 

pisosperajovesriudellots