17 entitats i empreses participen del Supermercat de l'educació

Ahir dijous, el gimnàs de l'Escola de Riudellots va acollir el Supermercat de l'educació. Un total de 17 entitats i empreses han pogut donar a conèixer als pares i mares quines són les seves activitats. Com a principal novetat d'enguany, cal destacar el canvi de data de celebració de l'esdeveniment.

Tradicionalment, el Supermercat de l'educació es celebrava el setembre. Aquest any l'AMPA de l'Escola de Riudellots ha decidit avançar la trobada i d'aquesta manera planificar amb antelació els grups de mainada que realitzaran extraescolars el proper curs 2018-2019.

El Supermercat de l'Educació ja fa més de deu anys que es celebra i s'ha convertit en una eina imprescindible per orientar les activitats extraescolars.

Durant dues hores els pares i mares han visitat les diferents taules de les entitats i empreses per conèixer de primera mà quines activitats desenvolupen, quins horaris porten a terme i el cost de l'extraescolar. El Supermercat de l'educació serveix com a mostra de totes aquelles activitats que es porten a terme al municipi.

Tots aquells pares i mares que encara no hagin decidit quina o quines extraescolars realitzaran els seus fills i filles el curs vinent tenen temps fins a l'estiu per acabar d'inscriure la mainada en els diferents grups d'activitats que es creïn.

 

supermercateducacio