Hostalric acull la 1a edició de l'Infusió Gastrofestival

Hostalric ha celebrat aquest passat cap de setmana la 1a edició de l'Infusió Gastrofestival. Es tracta d'una proposta que barreja la gastronomia i la música. L'emplaçamanet escollit ha estat el Castell d'Hostalric, un enclau perfecte per gaudir d'activitats a l'aire lliure.

L'Infusió ha habilitat un espai gastronòmic amb un reguitzell de food trucks que han ofert tot un ventall de propostes gastronòmiques, en un ambient informal i confortable. Amb la voluntat de potenciar la gastronomia local, una de les parades ha agrupat diferents restaurants d'Hostalric com el Panxo, Massini, 4 vents 3.0 que han ofert les seves propostes culinàries a partir de producte Girona excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de comarques gironines.

L'Infusió Gastrofestival parteix de la iniciativa d'en Marc Solé, en José Soria i en Xavi Lorenzo, amb la voluntat de realçar la gastronomia de la zona i oferir una programació de qualitat.

La 1a edició de l'Infusió ha comptat com a cap de cartell amb l'artista, escriptor i cantant Pau Riba, un dels referents del moviment de la contracultura a casa nostra. Amb una extensa trajectòria i un estil únic i intransferible, Pau Riba ha ofert una actuació on ha barrejat poemes amb cançons. Algunes com “Noia de porcellana” o “Taxista”, que ja formen part de l'imaginari musical català. Riba és tot un referent de l'escena catalana per a molts grups com ara El Petit de Ca l'Eril amb qui ha compartit cartell a l'Infusió.

El Petit de Ca l'Eril ha ofert un concert amb temes de seu nou disc triangular i on també ha repassat temes del seu anterior treball: “La força”. Amb un directe contundent, el grup de Guissona ha demostrat perquè estan considerats una de les millors formacions musicals catalanes del moment.

L'Infusió Gastrofestival ha ofert una programació musical àmplia i transversal amb la participació de grups com Carabruta, amb una proposta de mestissatge musical amb la rumba com a principal protagonista o bé Ni deu ni doors, de l'artista anglès Steven Forster, una suggerent fusió d'arts plàstiques, performance i música.

 

 

infusiogastrofestival