MACOR de Maçanet ha celebrat el Dia del Cor per aconseguir fons per l’entitat

L’Associació Maçanetenca de Prevenció i Ajuda a Malalts del Cor, MACOR, ha celebrat aquest diumenge a Maçanet de la Selva el Dia del Cor.

Per tal d’aconseguir fons per poder dur a terme les accions que fan al llarg de l’any per prevenir les malalties cardiovasculars, donar suport a les persones afectades i als seus familiars, cooperar amb altres entitats o promoure uns hàbits saludables.

Entre les activitats que s’han fet a la Plaça de l’Església hi ha hagut un esmorzar-botifarrada popular, l’actuació del grup Sarumba d’Anna Hortelano, una batucada a càrrec del grup Xivarri de Sils, el Ball del Tirabou amb el grup de La Colla del Tirabou de Gasserans, una trobada gegantera amb les colles de Blanes, Breda, Lloret de Mar, Caldes de Malavella, Maçanet, Riudarenes i Vidreres o un espectacle de ball flamenc ofert pels alumnes de Luisa Chenone.

Actualment, l’associació té 120 socis i durant l’any organitzen xerrades i col·loquis arreu de la comarca, col·laboren amb altres entitats i esdeveniments o fan accions formatives i de foment d’una bona alimentació en els centres educatius.