El model i actor Andrés Velencoso, pregoner de la Festa de Sant Pere 2018

Molta expectació al passeig mossèn Jacint Verdaguer de Tossa de Mar. I és que el pregoner d'enguany de la festivitat de Sant Pere, la Festa Major d'Estiu del municipi ha estat el model i actor Andrés Velencoso, el tossenc més internacional.

Després de la presentació a càrrec de l'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, Velencoso ha pres la paraula. En el seu pregó el model i actor ha recordat la seva infantessa i adolescència a Tossa, les persones, els espais i els llocs que l'han marcat. L'apretada agenda de Velencoso no ha fet possible fins enguany que fos el pregoner de la Festa Major d'Estiu del municipi. Velencoso, que ja va ser distingit Tossenc d'Or l'any 2010, ha destacat sempre per mantenir viu el seu vincle amb Tossa.

Un cop finalitzat el pregó ha tingut lloc l'encesa de traca d'inici de Festa Major. En acabat, Gisela Saladich ha fet entrega a Andrés Velencoso d'un obsequi consistent en un llibre i un pin de Tossa. Familiars i amics no han perdut l'ocasió de fotografiar-se amb el pregoner. D'aquesta manera es dona el tret de sortida oficial de la Festivitat de Sant Pere. Enguany La Selva TV retransmetrà en directe el Castell de Focs Artificials del dia 1 de juliol a 2/4 d'onze de la nit. La retransmissió començarà 10 minuts abans, amb la presència de l'alcaldessa de Tossa de Mar, Gisela Saladich. TV Tossa aprofitarà el senyal per passar-ho per la TDT pel canal 57.

 

 

pregoandresvelencoso