Es presenta al FoodLab el Postgrau d'Innovació a la Indústria Alimentària

Aquest passat divendres ha tingut lloc a les instal·lacions del FoodLab de Riudellots l'acte de presentació del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària.

Es tracta d'una iniciativa impulsada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i organitzat per la Fundació UdG: Innovació i Formació i el Campus Alimentació i Gastronomia de la UdG, amb el suport de la Diputació de Girona. Amb el Postgrau es persegueix crear un recurs formatiu amb la vocació de generar un perfil professional inexistent en l'actualitat: un expert en innovació dins de les empreses alimentàries.

Els estudiants del Postgrau treballaran sobre projectes d'innovació proposats per empreses que desenvoluparan al llarg de tot el curs. El projecte serà tutoritzat per diversos professionals de R+D d’empreses amb jornades específiques a càrrecs d’experts que tractaran matèries relacionades en tots els processos que intervenen en la innovació, des de la definició del producte fins a la seva introducció al mercat, passant pels processos creatius, tecnològics i legals entre d’altres. Les sessions del Postgrau s'impartiran a les instal·lacions del FoodLab, el Centre d'Innovació Gastronòmica Industrial de Riudellots de la Selva. L'acte de presentació del Postgrau ha comptat amb la conferència “Innovació o innovació” a càrrec de Gay de Montellà, President de Foment del Treball Nacional.

 

 

/>