Riells i Viabrea inaugura la nova biblioteca municipal Pompeu Fabra

Riells i Viabrea ha inaugurat aquest dimecres la nova Biblioteca Pompeu Fabra. Una vuitantena de persones han seguit la inauguració de l'equipament municipal que comptarà amb 240 metres quadrats d’espai, més zones d’estudi i lectura i una millora del material i els serveis.

L'acte ha estat presidit per la Carme Renedo, delegada del Departament de Cultura de Girona, Josep Maria Bagot, alcalde de Riells i Viabrea i Felipe González, regidor de Cultura. La nova biblioteca es suma a la proposta cultural del municipi.

Després de la tallada de cinta inaugural, el públic assistent ha pogut conèixer de prop la nova biblioteca Pompeu Fabra. L'equipament compta amb un fons bibliotecari més gran que l’anterior. Aquest augment de material és degut als préstecs que s’han rebut a través del Sistema Públic de Lectura. El nou espai municipal també ofereix més zones d’estudi, cerca d’informació lectura i també s’habilitat un espai pels més petits. Una altra característica de la nova biblioteca és que es disposa d’una zona polivalent per fer xerrades, conferències, formacions, presentacions, exposicions. Aquest projecte representa la culminació de molts anys de feina que s’han vist materialitzats amb aquesta nova biblioteca.

Per celebrar la inauguració de la nova Biblioteca s'han dut a terme dues activitats: la presentació del llibre “La força d’un destí” de Martí Gironell, premi Ramon Llull 2018 a la millor novel·la, a la sala polivalent i l'hora del conte amb la història “Marta i la xocolata” a càrrec de Lia Bertran que ha finalitzat amb un taller de xocolata.

 

 

 inauguraciobibliotecariells