Més de 400 persones participen a la Festa de la Fruita Fresca

Més de 400 persones han participat en la 12a edició de la Festa de la Fruita Fresca de Riudellots de la Selva. La gran atracció d'enguany ha estat el tobogan d'aigua situat al carrer Verge de Núria. Petits i grans han pogut gaudir d'una estona refrescant llançant-se pel tobogan de 75 metres de llargada.

Equipats amb banyadors, tovalloles i flotadors, els riudellotencs i riudellotenques han donat la benvinguda a l'estiu participant en aquesta 12a Festa de la Fruita Fresca. En grup o de manera individual tothom qui ha volgut s'ha remullat per fer més suportable la calor. És la primera vegada que l'atracció del tobogan forma part de la Festa de la Fruita Fresca.

La Comissió de Festes està formada per una trentena de persones que des fa 4 anys s'encarreguen d'organitzar un gran nombre d'esdeveniments festius al poble. Conjuntament amb l'Ajuntament de Riudellots han organitzat la Festa de la Fruita Fresca que marca l'inici de l'estiu al municipi. Després de dotze edicions la Festa s'ha consolidat entre els habitants de Riudellots. Un dels objectius fonamentals d'aquest esdeveniment és la voluntat de conscienciar a petits, joves i grans de la importància de menjar sa, i especialment de menjar fruita fresca diàriament.

Els assistents a la Festa de la Fruita Fresca han pogut berenar talls de xíndria i meló. Petits i grans han gaudit d'una tarda saludable i refrescant en motiu de la 12a Festa de la Fruita Fresca de Riudellots de la Selva.

 

 12aFestafruitafresca