Breda recapta 5.200 euros pel "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple"

Aquest diumenge Breda ha celebrat una nova edició del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, que enguany ha celebrat la seva 25a edició a nivell nacional. Durant tot el dia els bredencs i bredenques que han volgut participar de la jornada solidària a les Piscines Municipals s'han llançat a l’aigua contra aquesta malaltia neurodegenerativa.

Com cada any, algunes de les accions per a recaptar fons han estat la venda de productes de marxandatge com samarretes o tovalloles i la possibilitat de realitzar donacions particulars.

El “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” és una campanya que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple des de l’any 1994 per conscienciar a la població sobre la malaltia i per recaptar fons per lluitar contra la mateixa. Cada mes de juliol hi participen més de 600 piscines de tot Catalunya. Breda és un dels municipis catalans on aquesta iniciativa té un gran arrelament i on el Mulla't té una vessant més emotiva.

Enguany a Breda s'han recaptat 5.200 euros, 100 més que l'any passat. El municipi selvatà acostuma a ser un dels punts de tot el país amb més aportació a la causa.

Tots els fons del Mulla’t es destinaran aquest any a l’esclerosi múltiple infantil que afecta entre un 3 i un 10% dels nous casos que es diagnostiquen cada any. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per reduir l’impacte de la malaltia, que afecta a 7.500 persones a Catalunya.

 

 

 MullatBreda