El Consell d'Infants de Riells proposa crear una nova festa al municipi

Aquest dilluns Riells i Viabrea ha celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament l'acte final del Consell d'Infants Municipal. Durant tot el curs els alumnes de 5é i 6é de primària de l'Escola El Bruc han participat d'aquesta iniciativa.

En total s'han celebrat cinc sessions amb tots els membres de la classe durant les hores de tutoria i cinc sessions més entre els nou representants dels quatre cursos.

Els i les alumnes han centrat les seves propostes en treballar un seguit de festes que es celebren durant l'any a Riells i Viabrea.

Durant l'acte una representant del Consell d'Infants ha fet entrega de la memòria treballada durant el curs a Josep Maria Bagot, alcalde de Riells i Viabrea. De les diferents propostes presentades en destaca la creació d'una nova festa al municipi, la de la nit de Halloween.

L'acte també ha servit per donar a conèixer el logotip guanyador que representarà el Consell d'Infants el curs vinent. Entre totes les propostes que es van presentar es van escollir quatre dibuixos que s'han sotmès a votació popular mitjançant un procediment de votació ciutadana. Des de l'Ajuntament es valora positivament el Consell d'Infants.

L'acte ha finalitzat amb una foto de grup amb regidors i regidores de l'Ajuntament i els membres del Consell d'Infants per tot seguit donar pas al berenar.

 

 

 ConselldInfantsRiells