El Quatre Vents 3.0 d'Hostalric millor restaurant de bolets del Baix Montseny

El restaurant Quatre Vents 3.0 d'Hostalric ha estat el guanyador aquest passat dimecres del programa concurs de TV3 Joc de Cartes, presentat per Marc Ribas, que buscava el millor restaurant de bolets del Baix Montseny.

En el programa hi van participar també el restaurant de Sant Esteve de Palautordera Gessamí, Can Collet de Sant Antoni de Vilamajor i el Mas Gelat de Sant Feliu de Buixalleu. La puntuació final del Quatre Vents 3.0 ha estat de 7.4 punts que li han valgut el premi de 5.000 euros per invertir en el local i una gran repercussió.

Joc de cartes es va posar en contacte amb la Lorena i en Marc per oferir-los participar en el concurs. Tot i que no coneixien gaire el programa van decidir presentar-s'hi i provar sort. El programa va ser rodat en plena tardor, en temporada de bolets.

Tal i com indica el seu nom el Quatre Vents 3.0 és un restaurant de tercera generació que fa més de quatre anys que ofereix una proposta innovadora basada en la tradició gastronòmica catalana.

El Quatre Vents 3.0 és un projecte viu, que encara nous reptes. Fa poc ha començat a treballar una nova línia de càtering per a esdeveniments com ara casaments.

 

 QuatreVents3.0jocdecartes