28a edició de la cursa Mar i Murtra de Blanes

Un any més la Cursa Mar i Murtra de Blanes ha convocat centenars de corredors i corredores. Des de primera hora del matí s'han aplegat al passeig de mar per recollir els dorsals i fer inscripcions d'última hora.

Per segon any consecutiu, els participants podien optar per cobrir una distància de 20km o bé una de 10 km, totes dues amb sortida i arribada al Passeig de Mar.

Enguany s'ha arribat a un total de 750 inscrits per recórrer la distància de 20 km i 270 per la dels 10 km.

La Mar i Murtra ha permès als participants de la distància més llarga començar a encarar la temporada de curses d'hivern. Amb el tret de sortida a dos quarts de deu del matí, els corredors han recorregut tot tipus de terreny i paisatges, des de zona urbana a bosc, passant per zones agrícoles.

Aquesta diversitat és un dels atractius principals de la Mar i Murtra que enguany ha celebrat la seva 28ena edició.Mitja hora més tard, es donava la sortida als participants del recorregut de 10 km, pensat per a tots els públics. Poca estona ha transcorregut fins que per segon any consecutiu el corredor belga Tommy Kinders ha travessat la línia de meta amb un temps d'una hora i 12 minuts. El primer en arribar a la línia de meta en la distància de 10 km ha sigut Jordi Pujol amb un temps de 35 minuts.

La Mar i Murtra ha suposat el tret de sortida de la segona edició del Blanes for runners, una iniciativa que aplega tot el seguit de curses i activitats esportives que es desenvolupen a Blanes al llarg de tot l'any. Els organitzadors de la Mar i Murtra, el grup fondistes Blanes, posaven en valor el potencial del municipi.

La propera cita en el calendari del Blanes for runners serà la cinquena edició de la Duatló Ciutat Esportiva Blanes, que tindrà lloc el 21 de Febrer.

 

marimurtra