En marxa l'ús compartit de l'obrador del Foodlab amb l'Assoc. Avellana de Brunyola

Aquest passat dijous a la tarda s'ha presentat el nou servei d'ús compartit de l'obrador del Foodlab que ja han començat a utilitzar diversos productors adherits a l'Associació Avellana de Brunyola.

L´ús compartit del servei d'obrador del Foodlab compta amb el suport del Consell Comarcal de la Selva i concretament del projecte Localitza-Productes de la Selva.

Durant la presentació també s'ha presentat el nou producte i packaging d'avellana torrada. El nou producte té un disseny comú, emparat per l'Associació Avellana de Brunyola i Comarques Gironines, per bé que es comercialitza sota 4 marques comercials diferents.

El fet que les instal·lacions del Centre d'Innovació en Gastronomia Industrial de Riudellots disposin del Registre Sanitari d'Indústries i Productes Alimentaris de Catalunya, facilita que el Foodlab pugui acollir experiències d'aquest tipus.

L’Associació Avellana de Brunyola i Comarques Gironines va néixer l’any 2016 amb l’objectiu de donar a conèixer la producció d’avellanes d’uns quants municipis gironins situats a l’entorn de Brunyola i promoure’n la seva comercialització.

El nou producte es vendrà en agrobotigues, comerços, restaurants i establiments turístics amb un format de bossa envasada al buit que conté 200 grams d'avellanes de la varietat negreta sense clova, repelades i torrades.

 

 presentaciopackagingavellana