54 nois i noies al primer Casal Jove de Sta. Coloma de Farners

Per primer cop, aquest estiu a Sta. Coloma de Farners s’ha organitzat un Casal Jove municipal dirigit a nois i noies de 1r a 4t d’ESO. Un total de 54 joves han omplert totes les places disponibles. El Casal Jove està promogut per l’AMPA Castell de Farners, l’AMPA Sant Salvador d’Horta i la Salle.

Amb la voluntat de fomentar la igualtat i la convivència sense distincions de sexe, edat, origen o problemàtiques diverses s’han ofert 6 places becades per joves amb risc d’exclusió social.

Les tasques de monitoratge les desenvolupen joves de Sta. Coloma que durant l'any estan vinculats a l’Agrupament Escolta i Guia Roca Guillera. Les activitats giren entorn un eix d’animació on el món està dividit en 4 faccions i si no encaixes en cap d’elles ets un divergent, així doncs el repte tant dels joves com els monitors/es és canviar aquesta realitat. El Casal Jove aposta per potenciar l’autonomia dels nois i les noies.

Amb el Casal Jove s'ofereix per primera vegada una oferta municipal que garanteix la implicació dels joves del municipi en un espai educatiu d’aquest tipus.

El Casal que va començar a funcionar el 2 de juliol finalitzarà el proper dimarts 31 de juliol.

 

 Casal Jove Municipal

  Imatge