Pere Aragonès visita el camp de treball "Les sitges ibèriques de Can Serra"

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda del Govern, Pere Aragonès, ha visitat el camp de treball "Les sitges ibèriques de Can Serra, un tresor per excavar" a Vilobí d'Onyar.

El vicepresident, acompanyat de la directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta, i del delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila, ha conegut de primera mà els treballs d’excavació que hi realitzen 24 joves de 14 a 17 anys amb l’objectiu de recuperar uns sitjars de l’època ibèrica descoberts l’any 2004. Aquest és un dels 59 camps de treball organitzats per Joventut aquest estiu a Catalunya. Aragonès ha donat a conèixer les xifres sobre la participació a les activitats d’educació en el lleure que s’estan duent a terme aquest estiu 2018 a Catalunya.

El camp de treball "Les sitges ibèriques de Can Serra, un tresor per excavar" és el primer que s’organitza a Vilobí d’Onyar. L’associació Lleure’t de Vilobí és l’entitat organitzadora del camp de treball, que compta amb el suport econòmic i logístic de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar.

La visita del vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda del Govern ha servit per posar en valor el patrimoni arqueològic de la comarca.

Les excavacions dutes a terme l’any passat a Can Serra han motivat la creació del camp de treball d’enguany.  Els i les joves han trobat principalment restes de ceràmica ibèrica. El camp de treball es va iniciar aquest passat 15 de juliol i finalitzarà aquest proper diumenge dia 29.

 

 Visita Pere Aragons al camp de treball

  Imatge