El camp de futbol de Sils començarà la temporada amb tot un seguit de millores

Les millores realitzades al Camp de futbol de Sils estan pràcticament finalitzades. Durant els darrers mesos s'han dut a terme un seguit d'arranjaments a petició del club de futbol del municipi. El gran volum de mainada que utilitza les instal·lacions ha fet necessari portar a terme tot un seguit de millores que s'han dividit en dues fases.

La primera es va dur a terme abans de Setmana Santa i va consistir en habilitar dues zones d'entrenament de gespa artificial pels més petits per tal d'oferir-los unes bones condicions esportives i descarregar l'ús del camp de futbol. També es van habilitar dues portes d'accés al camp, d'ús exclusiu per a jugadors, entrenadors i àrbitres. A l'exterior del recinte també es van col·locar una seguit de pilones per limitar l'accés a la plaça que hi ha just davant de les instal·lacions esportives. La segona fase de millors s'està duent a terme durant els mesos de juliol i agost aprofitant l'aturada d'activitat al camp de futbol. S'ha pintat tota la façana de l'equipament esportiu, la zona dels lavabos exteriors, vestidors, vestíbul i la sala polivalent. La millora més evident però és la grada del camp, que s'ha pintat de blau i negre, els colors del club de futbol de Sils. En breu està previst que finalitzin les últimes millores a realitzar.

Des de el 1973 el camp de futbol municipal es troba a Les Mallorquines. Durant tots aquests anys ha experimentat tot un seguit de millores i remodelacions. A llarg termini està previst ampliar la zona d'escalfament i construir a la part dreta de les instal·lacions un magatzem amb una terrassa a l'alçada del camp. A mig termini es preveu renovar la gespa artificial.

Totes aquestes millores permetran gaudir de la pràctica del futbol a més de 200 futbolistes entre totes les categories del Club Futbol Sils, que destaca per la seva aposta pel futbol femení amb dos equips: el cadet juvenil i l'aleví infantil.

 

 

 millorescampfutbolsils

  Imatge