Riudellots inaugura el Passeig de l’U d’octubre

Riudellots de la Selva ha batejat el nou vial d’accés lateral a la plaça de l’Ajuntament com el Passeig de l’U d’octubre, en record dels fets de l’1 d’octubre de l’any passat.

La inauguració s’ha fet aquest dijous amb la presència de les autoritats locals, encapçalades per l’alcaldessa, Montserrat Roura, i una nombrosa presència de veïns i representants d’altres municipis, institucions i entitats de la comarca i de la demarcació.

Han intervingut l’alcaldessa; els representants dels partits polítics amb representació municipal, Lluís Barnés del PdCat i Gabriel Esquius d’Esquerra; Cristina Trias d’Omnium La Selva; i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Tot seguit, s’ha descobert una placa commemorativa. El moment central de la inauguració ha donat pas a una exhibició castellera a càrrec dels Castellers de les Gavarres. L’acte s’ha tancat amb un piscolabis popular.

La inauguració l’ha organitzat l’Ajuntament de Riudellots amb la col·laboració dels grups municipals del PdCat i Esquerra Republicana de Catalunya així com diverses empreses de la població.

  Imatge