El Centre Eix de Negoci, un referent de "coworking" a comarques gironines

El Centre Eix de Negoci de Sta. Coloma de Farners és un dels principals espais de treball compartit de comarques gironines. Creat fa tres anys, actualment 17 empreses hi desenvolupen la seva activitat.

El Centre ofereix serveis als usuaris i empreses, siguin de la tipologia que siguin, amb l’objectiu que tothom que tingui una idea, un projecte de negoci i/o un negoci ja constituït, considerat de futur, amb viabilitat tècnica i econòmica trobin un suport per consolidar-se i optimitzar els seus recursos. El Centre organitza tallers formatius setmanals, networkings, esdeveniments com l'Startart, emprenem en femení, aprenem dels joves o la trobada d'emprenedors i empreses. Des de començaments d'any fins a data d'avui han participat de les diferents activitats i serveis unes 2.000 persones i s'han realitzat 272 assessoraments de projectes a emprenedors i emprenedores.

Des del Centre Eix de Negoci s'aposta per captar talent emprenedor jove. Com és el cas de l'Arnau Boix i en Carles Artigas que volen tirar endavant un projecte vincular amb l'esport.

El Centre Eix de Negoci acull un ampli ventall de propostes empresarials amb l'objectiu de potenciar les sinergies entre elles. Empreses com Connexport, una consultoria que ofereix els seus serveis a PIMES per a l’exportació dels seus productes a l’estranger ha trobat en el Centre Eix un espai on créixer.

Al Centre Eix de Negoci conviuen empreses que s'hi acaben d'incorporar com ara Massó Pack dedicada a l'embalatge i al packaging o empreses que formen part del Centre Eix des del primer dia com Solucions 360 dedicada a oferir serveis de comunicació en marketing online i formació. Ambdós coincideixen en les possibilitats que ofereix un espai compartit com el del Centre Eix de Negoci.

Des de la seva creació gairebé 10.000 persones han participat de les diferents activitats i serveis que ofereix el Centre Eix de Negoci, que any rere any es consolida com un dels espais de referència de treball compartit de comarques gironines.

 

centreeixdenegoci2

  Imatge