Multitudinària Festa Major a Riells i Viabrea

La Festa Major ha començat a escalfar motor el darrer cap de setmana de juliol amb les primeres activitats d’enguany com una pintada d’un mural a la paret del pavelló municipal o llençant-se per la tirolina de darrere del pavelló.

Amb l’arribada del primer cap de setmana d’agost, el municipi ha viscut el gruix més important i divers d’actes.

Divendres, després del sopar popular en el pavelló, s’ha fet el pregó de la Festa Major. El pregoner d’aquest any ha estat el president de l’Agrupació de Defensa Forestal de la població, Ricard Ferrer. En el transcurs de l’acte, l’Ajuntament ha lliurat a l’entitat una placa commemorativa de reconeixement a la tasca que realitza l’ADF i ha homenatjat al president sortint per la seva labor, entrega i dedicació durant els vuit anys que ha presidit l’entitat.

La festa ha continuat amb una doble actuació musical per a gustos ben diferents. El públic del pavelló municipal ha ballat i cantat a ritme de les cançons de l’orquestra Swing Latino mentre que a la Plaça de l’Ajuntament, especialment un públic més jove, ha gaudit de valent amb La Loca Histeria.

El dissabte s’ha celebrat un concurs de petanca i un concurs de dòmino. Per fer passar la forta calor, grans i petits s’han refrescat i lliscat a gran velocitat en el gran tobogan aquàtic de 102 metres de llargada que s’ha instal·lat a l’Av. Can Salvà. L’alcalde i regidors han inaugurat la primera baixada pel tobogan.

A la tarda, han continuat les activitats familiars amb la festa de l’escuma i un parc aquàtic a la plaça de l’ajuntament. I a la nit, hi ha hagut novament una doble oferta musical amb l’Orquestra Selvatana i la Nit Jove amb Discomòbil.

Diumenge ha arribat una de les cites més esperades de la programació amb la ja coneguda Gimcana Marrana que ha generat molta expectació i ha assolit una gran participació. La gimcana es fa al costat del Camp de futbol Nou i hi poden participar joves a partir de dotze anys amb premis pels equips millor classificats. Primer han sortit els participants dels equips de la categoria infantil, d’entre dotze i quinze anys, i els majors de setze anys han posat a prova les seves habilitats en un recorregut contra rellotge.

L’alcalde, Josep Maria Bagot, destaca que es tracta d’una activitat molt trencadora de la Festa Major que no seria possible sense la implicació de les entitats i empreses locals.

Aquest dilluns, amb l’espectacle “En Peyu i en Dani” del popular humorista, Peyu, ha acabat la Festa Major de Riells i Viabrea, una de les cites socials, cultures i festives més importants de l’any en el municipi perquè la Festa Major es converteix en un punt de trobada per a totes les famílies de la població i d’altres municipis de la comarca.

 

 

  Imatge