XXXI Cros de Caldes de Malavella

El Cros de Caldes de Malavella ha arribat a la seva 31a edició i per segon any consecutiu ha acollit el campionat de Catalunya de Cros Veterà masculí i femení. Durant tot el matí del diumenge s'han succeït les curses de les nombroses categories participants.

El circuit de Cros al voltant de la Rambla d'en Rufí s'ha estructurat en 3 voltes: una de gran de 2.000 metres, una de mitjana de 1.300 i una volta petita de 600m. El recorregut més llarg ha sigut el de la categoria sènior promesa masculí amb un total de 4 voltes grans i una de mitjana, acumulant així 9.300 metres de recorregut. Les característiques del circuit de Caldes és un dels atractius de la prova per als corredors i corredores.

Prop de 900 participants han pogut gaudir d'una jornada d'atletisme en la modalitat cros. Clubs d'arreu de Catalunya s'han donat cita avui a Caldes de Malavella per participar en l'esdeveniment atlètic. Al circuit de Can Rufí s'han congregat atletes de totes les edats. El més veterà de tots en la modalitat masculina ha sigut Isidre Ferrer que amb 81 anys ha completat una distància de 4.500 metres. En la categoria femenina ha sigut Teresa Vegas que amb 55 anys ha sigut la corredora més veterana de la cursa.

La jornada ha finalitzat amb els més petits que han realitzat recorreguts que han oscil·lat entre els 1.200 metres i els 120 pels més petits de tots.

 

crosdecaldesmalavella