Tossa posa en marxa una app per localitzar aparcaments disponibles

L'Ajuntament de Tossa ha posat a disposició dels gestors d'aparcaments de la població una aplicació gratuïta on el ciutadà està informat a temps real de l'estat dels aparcaments del municipi. L’eina ofereix les places lliures d’espais públics gratuïts i els aparcaments en recintes privats i que formen part de la concessió de la zona blava del municipi.

A l’aplicació no s’hi inclouen les zones blaves situades als carrers del municipi. Amb un total de vint aparcaments, entre públics i privats, Tossa de Mar compta amb més de 2.000 places d’aparcament. Amb l’aplicació es pretén facilitar les coses als conductors i conductores.

Els propis gestors dels aparcaments són els encarregats d’actualitzar el nombre de places disponibles cada dues hores. L’aplicació forma part d’una estratègia perquè Tossa es converteixi en un municipi de gestió més intel·ligent dels serveis. La nova app ha tingut una molt bona acollida.

L’aplicació, que es pot descarregar per Google Play i App Store, es troba englobada a l'aplicació "Tossa de Mar al teu mòbil", APP que l’Ajuntament va posar en marxa el 2016 i que mica en mica ha anat incorporant diferents serveis i atractius que ofereix el municipi.

 

 

 App aparcament Tossa

  Imatge