Maçanet acull la representació de l'obra "Travesías", inclosa al FITAG 2018

Aquest divendres la Sala La Societat de Maçanet de la Selva ha acollit la representació de l’obra de teatre “Travesías” del grup madrileny LaTEAdeTRO. Es tracta de l’última obra del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona Municipis 2018.

“Travesías” és una obra de creació colectiva que recrea la situació de diferents emigrants que marxen de la seva terra a la recerca d’una vida millor. De marcat caràcter emotiu i amb voluntat de fer reflexionar al públic sobre la realitat en què vivim l’obra teatral ha estat representada en diferents festivals espanyols.

Enguany s’ha celebrat la 18a edició del FITAG, un festival de teatre amateur que té lloc cada any a Girona i que omple d’espectacles diversos espais escènics de la ciutat. Hi participen companyies amateurs catalanes, de la resta de la península Ibèrica i internacionals. Des del 2008 es celebra també la secció FITAG Municipis, cosa que ha permès fer créixer i estendre el festival a altres indrets de comarques gironines. Maçanet de la Selva va ser el primer municipi ha formar part d’aquesta iniciativa gràcies a la companyia Teatre de contacte que comptava amb alguns membres provinents del municipi.

Enguany deu municipis han format part del FITAG,  entre ells Maçanet de la Selva, Vidreres i Lloret de Mar. El FITAG Municipis implica també que grups teatrals del territori acullin companyies d'altres països. En el cas de Maçanet els amfitrions han estat la compañía resident  ‘Aula de Teatre Social’. Entre els objectius del festival hi ha el de fomentar els intercanvis culturals i la col·laboració en projectes internacionals i promocionar grups gironins arreu del món.

 

 

 FITAG Maanet

  Imatge