Run4cancer a Riudellots de la Selva

La cursa solidària Run4cancer ha convocat a 227 participants per primera vegada a Riudellots de la Selva. En la seva primera edició al municipi selvatà i malgrat la pluja, l'afluència de públic ha sorprès als propis organitzadors.

La iniciativa de Run4cancer va néixer tot just l'any passat i es celebra el diumenge més proper al 4 de febrer, Dia Mundial contra el càncer. La peculiaritat d'aquesta activitat rau en l'organització de manera simultània a 7 poblacions diferents de les comarques on la Fundació Oncolliga hi té delegacions. A Riudellots s'hi ha creat recentment una. La cursa és la primera activitat que han organitzat amb el suport d'un gran nombre de col·laboradors.

Run4cancer té dues modalitats de cursa: una de 5km pensada per tot els públics i per fer-la a ritme de passejada i una altra de 10km per als corredors habituals. En un recorregut circular, els participants han pogut disfrutar de l'entorn natural de Riudellots a través de la via verda que envolta el poble.

L'objectiu de la cursa és recaptar fons pels malalts de càncer i els seus familiars així com conscienciar de la importància de lluitar contra aquesta malaltia tan estesa.

La delegació de l'Oncolliga a Riudellots de la Selva es planteja repetir l'experiència de cares a l'any vinent, donada la bona rebuda que ha tingut la iniciativa.

 

run4cancerriudellots