"3 i l'arqueòleg" una manera divertida de conèixer el patrimoni de Caldes

Sota el títol “3 i l’arqueòleg” aquest mes d’agost i setembre s’han programat 7 visites guiades a Caldes de Malavella. A través d’un agradable passeig guiat per diferents racons del municipi com l’Ermita de Sant Grau o el Castell de Caldes, el públic assistent coneix a través de les particulars explicacions dels Guies Ufissials el patrimoni històric i cultural del municipi.

Els jaciments del Camp dels Ninots o bé les aigües termals com el doll de Sant Narcís són alguns dels protagonistes de les visites. Altres elements propis i tradicionals de Caldes com el ball de l’Hereu Riera o l’imprescindible visita a les termes romanes conformen un itinerari en què el públic s’ho passa d’allò més bé.

“3 i l’arqueòleg” està destinada a un públic de totes les edats. Després de 17 temporades de visites teatralitzades, els Guies Ufissials formen part del paisatge de Caldes de Malavella i no és poca la gent que repeteix la visita any rere any.

Amb un final espectacular a la piscina del balneari Prats, els assistents gaudeixen d’un petit refrigeri un cop acabada la visita. A manca de dos dissabtes per finalitzar la temporada de visites teatralitzades, el balanç d’enguany és molt positiu en quant a assistència i satisfacció del públic assistent.     

 

 

 3 i larqueleg

  Imatge