Èxit de participació en la 2a Cursa 10 ermites BTT

Aquest diumenge s’ha celebrat la 2a edició de la cursa 10 ermites BTT organitzada per Fast Competició. Quatre cents ciclistes s’han reunit al Parc de Sant Salvador per participar de la cursa que compta amb dos traçats: un de 65 km, la Marathon,  i un altre de 27 km, l’Express.

A les vuit del matí 220 ciclistes han iniciat el circuit més llarg, amb un desnivell de 2.000 metres. La 10 ermites BTT es caracteritza per l’espectacularitat del seu traçat, farcit de corriols i natura. Una hora més tard s’ha donat el tret de sortida a la 10 ermites BTT express de 27 km i 1.000 metres de desnivell. Aquesta segona edició de la cursa ha estat tot un èxit de participació, incrementant sensiblement el nombre de ciclistes respecte l’any passat.  Ambdós circuits tant el de la Marathon com l’Express destaquen per la seva duresa i pel seu nivell tècnic. Una de les novetats d’enguany ha estat la incorporació de bici elèctriques a la prova, una categoria emergent que aviat comptarà amb un reglament propi. El primer en completar els 65 km de recorregut ha estat Francesc Freixer de Bicis Esteve amb un temps de tres hores quaranta minuts. Mica en mica, la resta de participants han anat arribant a la línia de meta.

Un cop finalitzada la cursa ha estat el moment de fer entrega dels trofeus. Jordi Sitjà, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, ha estat l’encarregat de lliurar-los.

Pel que fa al podi masculí de la Marathon, en tercera posició ha quedat Jordi Vila, en segona Francisco López i en primera Francesc Freixer.

El podi femení de la Marathon  l’han conformat Claudia Marín en tercera posició, en segona Eva Martí i en primera Meritxell Figueres d’Artsports Banyoles amb un temps de quatre hores quaranta set minuts.

Pel que fa al podi masculí de la cursa 10 ermitess BTT Express, la tercera posició ha estat per David Garcia, la segona posició per Carles Argemí i en primer lloc Beni Montero de Bike Girona que amb un temps d’una hora i trenta-un minuts ha guanyat per segon any consecutiu la cursa.

El podi femení de la cursa 10 ermites BTT Express l’ha format Barbara Olivares, en tercera posició, Farners Serra en segona i com a primera classificada Laura Martí de Frigorífics Costa Brava amb un temps de dues hores catorze minuts.

Aquesta segona edició de la cursa 10 ermites ha servit per consolidar la prova que en molt poc temps s’ha convertit en tot un referent pels amants de la BTT.

 

 

 2a edici 10 ermites BTT

  Imatge