Riudellots celebra diversos actes amb motiu de la Diada de Catalunya

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva i Riudellots per la Independència han organitzat diversos actes aquest dilluns 10 de setembre amb motiu de la celebració de la Diada de Catalunya. Al vespre, davant la façana de l’Ajuntament, l’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, ha llegit un manifest acompanyada pels regidors i regidores del plenari així com per membres de Riudellots per la Independència.

Després de la lectura s’ha procedit a hissar l’estelada mentre el públic assistent ha entonat el cant dels Segadors. La Diada d’enguany ve marcada per l’empresonament de part del Govern de la Generalitat i els exiliats i exiliades.

Després de l’hissada de l’estelada, la cobla de La Principal de Porqueres ha tocat tres sardanes. Des de Riudellots un centenar de persones es dirigiran avui a la manifestació convocada a Barcelona per l’ANC i Òmnium Cultural.

Un cop finalitzades les sardanes, a la sala polivalent ha tingut lloc el VIII Homenatge a l’Estelada. Després de llegir el manifest de l’Assemblea Nacional Catalana s’ha donat pas a una xerrada protagonitzada per Josep Manuel López Gifreu, alcalde de Colomers, i pel periodista i politòleg, Lluc Salellas. Tots dos han realitzat un anàlisi del moment polític i social en què ens trobem. Després de les seves intervencions, el cantautor Conrad Sala ha ofert un petit recital. L’acte ha finalitzat amb un aperitiu per a tots els assistents.

 

 

 

 Actes diada Riudellots

  Imatge