El Club Hoquei Farners encara amb il·lusió la nova temporada

El Club Hoquei Farners ha arrencat la temporada amb força amb l'estrena de tres equips: prebenjamí iniciació, un equip prebenjamí, i un 2a Catalana reforçat amb noves incorporacions.

Després que el club estigués a punt de desaparèixer la temporada 2016-2017 per manca de relleu en la directiva, un grup d’exjugadors va decidir entomar el repte i prendre les regnes del club per tal de donar continuïtat al projecte. En tan sols dues temporades el Club Hoquei Farners ha fet una progressió espectacular.

Des del Club Hoquei Farners es dona especial importància a cuidar la base i al paper formatiu de l’esport. La implicació de les famílies ha estat fonamental perquè el club creixi hi compti amb una escoleta. Amb la voluntat de retornar la rellevància que l’hoquei havia tingut a Sta. Coloma, el club ha conformat un equip tècnic potent per tal d’oferir una bona formació esportiva als jugadors.

El Club Hoquei Farners continua treballant per ampliar la base i té com a objectius per a la propera temporada comptar amb una categoria d’alevins i una altra d’infantil. El club també està pendent de signar un conveni amb l’AMPA del Col·legi Sant Salvador d’Horta amb l’hoquei com activitat extraescolar. En funció del nombre d’inscrits es podrà tirar endavant i així ampliar la base del club.

 

 

 nova temporada hoquei farners

  Imatge