Es presenta la 1a edició del Campus Melcior Mauri Costa Brava

El grup hoteler Guitart Hotels acollirà la primera edició del Campus Melcior Mauri Costa Brava, que es celebrarà a Lloret de Mar del dijous 4 d’octubre al diumenge dia 7 d’octubre. L’acte de presentació ha comptat amb l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, la presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, i el propi Melcior Mauri.

L’esdeveniment esportiu pretén exportar a la Costa Brava el campus que des de fa quatre anys organitza Melcior Mauri a la Costa Daurada. El campus comptarà amb la presència dels dos ex-ciclistes professionals Melcior Mauri i Pedro Delgado, que durant quatre dies acompanyaran a tots els inscrits a les activitats del programa: rutes curtes i llargues, xerrades tècniques i una taula rodona, entre d'altres. El campus tindrà com a seu l'Hotel Guitart GEM Wellnes & Spa. El grup hoteler aposta pel turisme esportiu des de fa anys, i és que significa un 10% del total de la facturació de Guitart Hotels durant la temporada baixa. Fa un any, Guitart Hotels anunciava un conveni amb Melcior Mauri com a ambaixador pel cicloturisme, el que ha suposat una aposta qualitativa amb activitats.

Amb un total de més de 600 km sumant les etapes curtes i llargues els participants del campus podran gaudir de la variada gamma de paisatges que ofereix la Costa Brava, des de les Guilleries fins a espectaculars vistes sobre el mar.

 

 

 Presentaci Campus Melcior Maurri Costa Brava

  Imatge