Un centenar de comensals al dinar solidari de la Fundació Emys

Aquest diumenge la Fundació Emys amb la col·laboració de la Xarxa de Custòdia del Territori, ha celebrat al Rebost de Can Moragues el Dinar Natura Emys, un dinar benèfic per a recaptar fons per a la conservació de la tortuga d’estany i la millora del seu hàbitat, amb la construcció de dues noves basses.

El dinar ha comptat amb els padrins de la Setmana de la natura Pilarín Bayés, Albert Bosch i els Amics de les Arts i també amb l’actuació d’Andrea Motis, Josep Traver i Christoph Mallinger, que ha suposat una magnífica ocasió per gaudir del talent de la barcelonina a casa nostra, on no té previst actuar-hi a curt termini.

Un dels moments més emotius ha estat la interpretació del tema dels Amics de les Arts Lousiana o els camps de cotó per part d’Andrea Motis, Dani Alegret i  Eduard Costa.

Prop d’un centenar de donants han pogut gaudir d’un menú pensat i elaborat per l’Ada Parellada del Semproniana, fet només amb productes ecològics i de proximitat seguint amb la línia del que promou la Fundació Emys: implementar l’agricultura d’Alt Valor Natural juntament amb agricultors que custodien els valors de conservació del territori amb l’entitat.

Els comensals abans del dinar han participat d’una passejada a l’entorn de la finca de Can Moragues on han pogut conèixer el projecte de la Fundació Emys tot tastant alguns dels productes ecològics i en custòdia del Rebost de Can Moragues com els tomàquets, pebrots i mongetes de l’hort i el producte elaborat conjuntament per Fundació Emys i Fundació Astres: les melmelades ecològiques Can Moragues.

El dinar ha permès a la Fundació Emys recaptar fons dins la campanya de Donant Ambiental de la Xarxa de Custòdia del Territori, per a poder construir dues noves basses per a la conservació de la tortuga d’estany.

 

 Dinar fundacio emys

  Imatge