Dominus corruptus a Riudellots de la Selva

Aquest és un fragment de l'obra Dominus Corruptus de Nando Massaneda. L'obra que es va estrenar aquest passat mes d'octubre a Bescanó es podrà veure aquest diumenge a les 6 de la tarda a la sala d'actes de Riudellots de la Selva.

La comèdia gira al voltant del poder d'influència dels mitjans de comunicació en una societat on la corrupció política i econòmica són endèmiques.

Nando Massaneda fa quinze anys que es dedica al teatre professional. Autor i actor en obres com Qui porta la truja a menar o monòlegs com Sensacions profundes i On hi ha pèl hi ha alegria, Massaneda és conegut a Riudellots per la versió dels Pastorets: Betlem any zero. Ja fa cinc anys que es representa i ha servit per estrènyer llaços entre Nando Massaneda i Riudellots. De tal manera que a Dominus Corruptus ha comptat amb la col·laboració de riudellotencs i riudellotenques.

Per aquells que vulguin veure l'obra aquest diumenge recordar que la venta anticipada d'entrades es duu a terme a la Casa de Cultura en el seu horari habitual d'atenció al públic. L'entrada anticipada amb un preu de 8 euros i a taquilla de 10.

 

 dominuscorruptusriudellots