Absorvalia, millor iniciativa emprenedora 2015

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit l'empresa de Massanes Absorvalia com a la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l'any 2015. El reconeixement ha tingut lloc al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners.

A l'hora de fer aquesta distinció s'han tingut en compte aspectes com el caràcter social del projecte, el respecte pel medi ambient i la viabilitat tècnica i econòmica entre d'altres.

Absorvalia és un projecte impulsat per l'emprenedora Mireia Montolio i Jordi Feliu que consisteix en una línia d'absorbents tèxtils reutilitzables, adreçats tant a nadons com a persones adultes amb problemes d'incontinència. Aquest tipus de bolquers ofereixen unes millors prestacions en confort i salut, un evident estalvi en el preu i, sobretot, una reducció considerable de l'impacte mediambiental que suposen els bolquers d'un sol ús.

A banda del diploma que els acredita com a Iniciativa Emprenedora La Selva 2015, Absorvalia rebrà també un pla de mentoria durant tot l'any 2016, amb l'objectiu d'ajudar-la a consolidar-se i créixer durant el segon any de vida. Aquest pla inclou l'assessorament individualitzat per part d'assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial.

A través de reconeixements d'aquest tipus es pretén posa en valor la tasca duta a terme des del Servei de Creació d'Empreses del Consell Comarcal.

Absorvalia és un bon exemple de com un projecte emprenedor amb un vessant social i ambiental accentuat pot obrir-se pas en el món empresarial malgrat la crisi econòmica i la competitivitat del mercat.

 

 abosrvaliapremiiniciativa