Carnestoltes a Riudellots de la Selva

Enguany el Carnestoltes a Riudellots de la Selva ha sigut especial. I és que per primera vegada s'ha celebrat una rua que ha travessat els carrers del poble. Unes 250 persones s'han concentrat a la plaça de l'Ajuntament disposades a celebrar el Carnaval.

L'organització del Carnestoltes ha comptat amb un nou integrant: la comissió de festes, que conjuntament amb l'AMPA i l'Ajuntament de Riudellots han buscat donar-li un gir al Carnestoltes. Amb aquest objectiu aquest any s'ha decidit traslladar els actes a l'aire lliure.

El recorregut de la rua ha travessat diversos carrers del municipi fins arribar al Pati Nord, on s'ha celebrat el concurs de disfresses. Els concursants podien participar en 6 categories diferents. Un per un han anat desfilant davant del jurat. El premi a la categoria de comparsa mixta se l'ha endut la Colla Qui és qui, que l'ha guanyat per quarta vegada en els darrers cinc anys.

En la categoria parella les guanyadores han estat Sandra Rigau i Marina Alís que tot i haver guanyat altres anys el premi en la categoria de comparsa, ha sigut la primera vegada que ho han fet en la de parella.

Les gallinetes han estat premiades en les categoria infantil i en la d'originalitat. Era la primera vegada que participaven al Carnestoltes de Riudellots i ho han fet amb una disfressa elaborada a mà.

Un cop acabada l'entrega dels premis, s'ha repartit xocolata calenta per als assistents que han omplert el pati nord amb disfresses i balls.

 

riudellotscarnestoltes