Pons i Muntadas revaliden la seva victòria en el Ral·li de Terra Vidreres -Maçanet

Eduard Pons, al volant, i Dani Muntadas, de copilot, amb un Skoda Fabia R5, han guanyat la desena edició del Ral·li La Selva de terra Vidreres – Maçanet de la Selva, Campionat de Catalunya, renovant així la seva victòria a l’edició de l’any 2017.

Xavier Domènech i Àxel Coronado amb un Citröen DS3 R5 s’han classificat en segona posició mentre que Ramón Cornet i Sergi Brugué amb un Mitsubishi Lancer Evo IX han tancat el pòdium ocupant la tercera plaça.

El ral·li, que també ha estat puntuable pel Campionat Català de Ral•lis i l’ Open Catalunya i puntuable pel VOLANT RACC i la Challenge FOCUXTREM, s’ha disputat aquest dissabte a diferents trams mítics de la comarca de la Selva, sota l’organització de l’escuderia Peu a Baix Motorsport Club Girona.

La principal novetat d’aquesta desena edició ha estat la participació de buggies preparats per competir a ral·lis de terra.

Eduard Pons defineix el recorregut com a probablement el traçat més tècnic del Campionat de Catalunya amb un sòl molt lliscant que no genera excessiva pols.

Vidreres ha acollit la Base del Ral•li, les Verificacions Administratives i Tècniques dels vehicles, el Parc d’Assistència i el Parc Tancat. Al matí s’han realitzat les Verificacions Administratives i Tècniques dels vehicles i els reconeixaments dels trams.

Pel municipi i pel territori són unes dates molt esperades i aposten perquè tingui continuïtat en els pròxims anys arran la bona acollida que té l’esdeveniment.

El tret de sortida a la prova s’ha donat a la una del migdia amb la disputa de 2 trams cronometrats, els quals s’han repetit en 3 ocasions, sumant al final de la prova, una distància acumulada d’uns 60 quilòmetres cronometrats. La sortida l’ha presidit el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps i l’alcalde de Maçanet de la Selva, Josep Maria Ciurana, qui s’ha encarregat de les presentacions i entrevistes a cadascun dels participants abans de dirigir-se cap a la línia de sortida de l’etapa.

Després de cada secció els participants han pogut fer assistència dins la zona habilitada de Vidreres.

La celebració de la prova en aquestes dues poblacions contribueix a dinamitzar aquests municipis i la comarca des del punt de vista turístic, econòmic i dels serveis perquè l’afluència d’espectadors, equips i seguidors a la zona és molt important durant tot el cap de setmana del ral·li.

Alhora, gràcies a la presència de diversos mitjans de comunicació i la seva difusió a diverses televisions d’àmbit nacional, també esdevé una excel·lent plataforma de promoció d’un territori on s’han desenvolupat alguns dels millors ral·lis del món,

Tot seguit, La Selva TV amb la col·laboració de Passats de Canto, us convidem a viure des de dins el cotxe guanyador, l’emoció del darrer tram del vehicle conduït per Pons i Muntadas.

 

  Imatge