Es presenta la XXIV Fira de l'Avellana de la Selva

Aquest dimecres s’ha presentat a la sala Carles Rahola, de la Generalitat de Catalunya a Girona, la XXIV Fira de l’Avellana de la Selva, que tindrà lloc del 5 al 7 d’octubre a Brunyola.

L’acte ha comptat amb la presència d’Elisabeth Sánchez, directora dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Girona, Salvador Balliu, president del Consell Comarcal de la Selva i Francesc Johé, alcalde de Brunyola. Una de les principals novetats d’enguany a la Fira serà la venda d’avellana de Brunyola i comarques gironines envasada en paquets de 200 grams. Això ha estat possible gràcies a la creació fa dos anys de l’Associació Avellana de Brunyola i Comarques Gironines que actualment compta amb 32 socis.

Des del Consell Comarcal de la Selva s’ha apostat per dotar de valor a la Fira de Brunyola i en concret al producte de l’avellana. La XXIV Fira de l’Avellana de la Selva comptarà amb activitats de tot tipus com xerrades tècniques, actes lúdics i tallers infantils. Enguany l’esdeveniment també comptarà amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. 

L’acte ha finalitzat amb la degustació d’una coca de Brunyola, obra del pastisser Toni Noguera, de Vilobí d’Onyar. El tastet ha servit per anar obrint boca de cares a la Fira de l’Avellana que tindrà lloc aquest cap de setmana.

 Presentaci XXIV Fira Avellana

  Imatge