El president de l'ACM, David Saldoni, participa al Consell d'Alcaldes

Aquest dijous s’ha celebrat a la sala de plens del Consell Comarcal el Consell d’Alcaldes de la Selva. Un dels principals punts d’interès ha estat els nous serveis que s’han engegat des del Consell Comarcal de la Selva, com ara la neteja de parcel·les.

A dia d’avui de les 4.600 notificades, prop d’un miler de parcel·les ja compten amb l’autorització pertinent per poder ser netejades pel Consell Comarcal de la Selva. Un altre aspecte tractat en el Consell d’Alcaldes ha estat la presentació del Consell Comarcal a tots els programes de contractació i ocupació del Servei  d’Ocupació de Catalunya.

Durant el Consell d’Alcaldes de la Selva també ha tingut lloc la presentació dels objectius de l’Associació Catalana de Municipis, a càrrec del seu president, David Saldoni. Una de les qüestions que més interès ha suscitat entre les alcaldesses i els alcaldes de la comarca ha estat la llei de territori, que planifica i ordena els sòls urbans i els no urbanitzables.  

Saldoni ha convidat al Consell Comarcal de la Selva ha participar en l’elaboració de la Llei de territori. També ha ofert l’ajuda de l’Associació Catalana de Municipis per tal d’escurçar terminis en la contractació i compra de serveis.

 Consell alcaldes octubre 2018

  Imatge