Èxit de la 1a edició del Campus Melcior Mauri Costa Brava

Lloret de Mar ha acollit aquest cap de setmana la 1a edició del Campus Melcior Mauri Costa Brava. Durant tres dies prop d’una trentena de ciclistes han pogut gaudir d’espectaculars paisatges en rutes curtes i llargues que han travessat diferents indrets del territori.

Des de la costa fins a la muntanya, el Campus Melcior Mauri Costa Brava ha recorregut centenars de kilòmetres. Aquesta primera edició ha comptat amb la presència del guanyador del Tour de França, Pedro Delgado, que juntament amb Melcior Mauri, han pedalejat al costat dels participants del Campus.

Dijous ha tingut lloc el briefing de benvinguda al GEM Wellness Spa de Guitart Hotels on s’ha explicat el programa, les rutes i les activitats del Campus Melcior Mauri pels següents dies. Guitart Hotels, després del conveni signat amb Melcior Mauri, ha fet millores en les seves instal·lacions per oferir el millor servei possible per als ciclistes. La bikestation situada a l’edifici Central Park i que permet donar servei a 200 cicloturistes és l’exemple més clar.

El Campus Melcior Mauri Costa Brava també ha comptat amb el patrocini Kia Motors Empor Speed.

Kia ha ofert vehicles de recolzament durant totes les sortides donant suport de manera efectiva a l’organització del 1r Campus Melcior Mauri Costa Brava.

Divendres s’ha donat el tret de sortida a la primera ruta que ha transcorregut per la Selva, el Baix Empordà i el Gironès. Dividits en dos grups encapçalats per Melcior Mauri i Pedro Delgado. Els participants han pogut gaudir de les espectaculars vistes al mar al seu pas per Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols i Calonge. La ruta s’ha dirigit també cap a l’interior, cap a Llagostera, per a continuació emprendre el camí de tornada cap a Lloret de Mar, passant per Terra Negra.

Dissabte la protagonista de la ruta ha estat la comarca de la Selva, on municipis com Vidreres, Sta. Coloma de Farners, Sant Hilari Sacalm, Arbúcies i Hostalric han estat escenari del pas dels ciclistes.

El Campus Melcior Mauri Costa Brava també ha comptat amb xerrades tècniques d’interès. La preparació física hivernal a càrrec de Jordi Arteman, l’evolució dels equipaments ciclistes i la importància que tenen els materials en la seva confecció i la correcta execució de relleus a càrrec de Melcior Mauri han estat les conferències dutes a terme al GEM Wellness Spa.

Un dels actes que més expectació ha aixecat del Campus Melcior Mauri Costa Brava ha estat la taula rodona organitzada el dissabte a la Biblioteca de Lloret de Mar. Moderat pel periodista Sergi Valdivieso i amb la participació del triatleta Valentí Sanjuan, Melcior Mauri i Pedro Delgado el col·loqui ha sigut tot un homenatge al guanyador del Tour de França l’any 1988. La projecció del documental “30 años de amarillo” ha servit per reviure l’espectacular carrera del ciclista de Segovia. L’acte ha transcorregut entre anècdotes i ha estat tot una lliçó pràctica sobre el món del ciclisme.

Pedro Delgado ha estat el gran protagonista d’aquesta primera edició del Campus Melcior Mauri Costa Brava. Enguany es celebra el 30è aniversari de la seva victòria al Tour de França i des del Campus se li ha volgut retre un homenatge amb un sopar a l’Hotel Guitart. El de Segovia ha gaudit d’aquests dies de ciclisme a Lloret.

Amb el Campus Melcior Mauri Costa Brava Lloret de Mar consolida la seva aposta pel ciclisme.

El Campus Melcior Mauri Costa Brava ha exportat amb èxit el campus que des de fa quatre anys organitza Melcior Mauri a la Costa Daurada.

Des de l’organització del Campus Melcior Mauri s’aposta per repetir l’experiència i celebrar l’any vinent la 2a edició del Campus Melcior Mauri Costa Brava.

 

  Imatge