Trobada d'artesania artística del Ter-Brugent a Anglès

Aquest dilluns s’ha celebrat a la Sala Fontbernat d’Anglès la trobada Artesania Artística al Ter-Brugent, dins del marc del projecte COOP’ART. La iniciativa té com a objectiu millorar el potencial del sector de l’artesanat artístic, contribuïnt en la valorització del patrimoni cultural i l’atractiu turístic del territori.

Es tracta d’un projecte transfronterer on participen diferents regions franceses de Midi Pyrénées i Languedoc Rousillon i de Catalunya. El Consell Comarcal de la Selva s’encarrega de gestionar el projecte en 6 municipis de l’àrea del Ter-Brugent: Amer, Anglès, la Cellera de Ter, Sant Julià del Llor i Bonmatí, Sant Feliu de Pallerols i Susqueda. La trobada ha servit per posar sobre la taula les necessitats dels artesans i artesanes que treballen al territori per poder identificar les línies d’acció a desenvolupar en el marc del projecte COOP’ART.

Està previst que l’estudi de diagnosi del territori en l’àmbit artístic-cultural i turístic finalitzi d’aquí un mes. El projecte COOP’ART es durà a terme els propers dos anys i comptarà amb un seguit d’accions per donar suport als artesans i artesanes de la zona del Ter-Brugent. L’objectiu és dotar als oficis artístics del territori d’una solidesa econòmica i de promoció col·lectiva que reverteixi al territori en una oferta turística més atractiva.

 Trobada artesania artstica

  Imatge