Jornada de portes obertes a la FEDAC

Jornada de portes obertes a l'escola Fedac Vall dels Àngels d'Anglès. És en aquesta època de l'any quan les escoles obren les seves portes perquè els pares i mares puguin conèixer de prop els centres educatius i així poder decidir a quina l'escola encomanen l'educació dels seus fills.

I és que el període de preinscripcions s'iniciarà a partir del 30 de març.

L'escola Vall dels Àngels es remunta a finals del segle XIX amb l'arribada de les primeres dominiques a Anglès. Es tracta d'un centre educatiu concertat i mixta amb dues línies: la infantil, de 3 a 5 anys i la primària de 6 a 11 anys.

La Fundació Educativa Privada Dominiques Anunciata Pare Coll neix el 2009. Des de set anys, a l'escola Vall dels Àngels es treballa per projectes, una metodologia educativa innovadora basada en el treball competencial dels alumnes.

L'escola Vall dels Àngels té engegats quatre projectes educatius: l'escola multilingüe, amb classes en anglès a partir de P-3, l'escola tàctil amb pissarres digitals a totes les aules, l'escola verda basada en el foment del reciclatge i la sostenibilitat energètica i l'aprenentatge i servei entre alumnes de diferents edats.

La metodologia educativa de la FEDAC no es limita als continguts educatius sinó que va més enllà.

Les obres, que afectaran la part més vella de l'escola, han de servir per ampliar aules i crear espais més diàfans.

 

FEDAC