Anglès celebra la cinquena edició de la Castaween amb èxit de participació

Anglès ha celebrat, aquest dimecres, la Castaween, una festa familiar que com diu el nom fusiona les activitats clàssiques de la Castanyada amb la por i els esperits de Halloween.

Les intenses pluges d’aquest dimecres a la tarda han obligat a traslladar tots els actes, que s’havien de fer a l’aire lliure en els Jardins de Can Cendra, a la sala de Can Cendra.

Aquesta ha estat la cinquena edició de l’esdeveniment.

La doble celebració ha arrancat amb un parell de tallers de Halloween. Un ha consistit a pintar-se i maquillar-se i l’altre a pintar dibuixos de Halloween i retallar-los o decorar plats i globus.

Tampoc ha faltat un túnel misteriós, apta per a totes les edats i sense massa sobresalts. A l’entrada del túnel, els participants han rebut diferents instruccions. Primer han hagut de buscar amb llanternes, en una sala a les fosques, unes petites figures de cartó de personatges de Halloween.

En un segon tram del túnel, els nens i nenes han hagut d’arribar fins a una caixa on s’amagava un petit regal. Durant la recerca s’han trobat amb un esperit de Halloween que els espantava.

També s’ha servit un berenar amb xocolata calenda amb melindros i no han faltat les tradicionals castanyes acabades de torrar.

 

  Imatge