El Castledown d’Hostalric es posiciona entre els millors de Catalunya

90 ciclistes d’arreu de Catalunya han participat, aquest diumenge, a l’espectacular Castledown d’Hostalric, el tercer descens urbà de la vila que també puntua per la Copa Catalana de Descens Urbà i organitza l’Hostalric Club Ciclista.

A les vuit del matí han començat els entrenaments i  a dos quarts d’onze s’ha fet la primera mànega mentre que la segona ha arrancat a les dotze.

Els participants han superat diversos salts i obstacles des de l’inici fins a l’arribada.

El regidor d’Esports i Joventut del municipi, Jordi Massaguer, destaca que el descens s’ha convertit en una de les cites de la seva modalitat més importants de Catalunya.

A la modalitat Fèmina, la vencedora ha estat Cristina Urgell de la Penya Ciclista Colomina que ha tardat 2 minuts, 36 segons i 56 dècimes en completar el descens. Per darrere seu, en segona posició, s’ha classificat Aina Gonzalez del Moto Club Sant Andreu de la Barca i, en tercera, Elisabeth Ruiz del Bike Club Maresme Tropical.

A la modalitat d’Elit, el vencedor ha estat Oriol Prat Torruella del Club Ciclista Sant Celoni que ha tardat 2 minuts, 11 segons i 90 dècimes en arribar a la meta. En segon lloc ha fet el millor temps Pau Vicient Calvo del Club Esportiu Montaspre i, en tercer, Miguel Rúa Villanueva del Club Ciclista BTT Premia de Dalt.

Des de l’organització fan un bon balanç.

Els ciclistes han sortit d’una cota de 189 metres i han baixat fins a una cota de 34 metres completant una longitud d’un quilòmetre per dins el nucli urbà d’Hostalric.

 

  Imatge