Quim Torra inaugura a Riudellots un nou Centre Especial de Treball

El president de la Generalitat de Catalunya ha inaugurat aquest divendres el Centre Especial de Treball de TIRGI, a Riudellots de la Selva. Es tracta d’una empresa privada d’iniciativa social dedicada a la gestió integral de residus que va iniciar la seva activitat fa gairebé 20 anys.

El centre ocupa una parcel·la de 8.000m2, amb una planta de treball de 3.200m2 i una capacitat de gestió de 40.000 tones/any de paper i cartó. El centre crearà 25 nous llocs de treball, dels quals 18 seran ocupats per a persones amb discapacitat física, sensorial, intel·lectual i/o malaltia mental de severa intensitat. Durant els parlaments d’inauguració, el president de la Generalitat ha destacat l’oportunitat que suposa la creació d’un nou Centre Especial de Treball.

 En aquesta planta es desenvoluparan dues línies de treball: servei de destrucció confidencial de documentació i el servei de triatge i classificació de paper i cartró procedent de la recollida selectiva. L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura s'ha mostrat molt satisfeta amb la posada en marxa del nou Centre Especial de Treball de TIRGI a Riudellots de la Selva.

Un cop finalitzada la inauguració del nou Centre Especial de Treball de TIRGI a Riudellots de la Selva, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha visitat l’Ajuntament del municipi. Amb una sala de plens plena de gom a gom i amb la presència de regidors i regidores i representants de diverses entitats , Quim Torra ha signat el llibre d’honor de Riudellots de la Selva. L’acte ha finalitzat amb una fotografia de grup amb els regidors i regidores de l’Ajuntament i l’entrega d’un obsequi per part de l’alcaldessa de Riudellots de la Selva.

.

 nou centre treball especial riudellots

  Imatge