La Policia Local de Caldes celebra el seu 10è aniversari

Aquest dissabte la Policia Local de Caldes de Malavella ha celebrat la seva diada. L’acte ha comptat amb la presència d’altres cossos policials com Mossos d’Esquadra, policies d’altres municipis o el cos d’Agents Rurals. Enguany la diada de la Patrona de la Policia Local de Caldes ha coincidit amb el desè aniversari del cos.

Xavier Muñoz, sergent en cap de la Policia del municipi ha repassat la trajectòria del cos al llarg d’aquesta dècada. Actualment, la plantilla de la policia local està formada per un sergent, dos caporals i onze agents.  Tal i com s’ha pogut comprovar durant la projecció d’un vídeo resum d’aquests deu anys la Policia Local de Caldes ha viscut una curta però intensa trajectòria.

Durant l’acte ha intervingut la regidora de Seguretat i Convivència Maria Subirana que ha agraït la tasca duta a terme per la Policia Local de Caldes de Malavella. A continuació s’ha procedit al lliurament de medalles i reconeixements a   agents de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i de caldencs i caldenques per les seves actuacions en diferents incidents que han passat durant aquest any al municipi. Salvador Balliu, alcalde de Caldes de Malavella, ha remarcat en el seu parlament l’aposta que es fa des del consistori per la seguretat amb la creació d’una nova comissaria i la implantació de càmeres de videovigilància.

El moment més emotiu de la jornada ha estat el nomenament d’en Roger Navas com a Policia Local de Caldes de Malavella. En Roger és un nen que ha estat ingressat a l’Hospital Sant Joan de Deu i que actualment es recupera favorablement d’una leucèmia.

 

 

 diada policia caldes

  Imatge